Wandeling in de natuur

Misschien heb je voor jezelf al uitgevonden wat je wil of heb je hier wat ideeën over, maar worstel je nog met de vraag hoe je dit voor elkaar kan krijgen. Tijdens een sessie van zo’n 1,5 a 2 uur wandelen we samen in de natuur en kun je op een ongedwongen en ontspannen manier je ideeën tegen mij aanhouden en kan ik mijn ervaringen met je delen.

Compleet natuurcoach traject

Dit complete traject bestaat uit vijf sessies in de natuur van ieder 1,5 a 2 uur. Elke sessie heeft een eigen thema. In de eerste twee sessies beginnen we met het helder krijgen van je huidige situatie en het vaststellen van het doel of verlangen dat daaruit voortkomt. Vervolgens komen in de derde sessie de obstakels en belemmeringen aan bod die dat doel of verlangen in de weg staan. In de laatste twee sessies gaan we draagvlak creëren om jouw doel of verlangen te bereiken en gaan we concreet benoemen op welke wijze je de opgedane inzichten en ervaringen in je dagelijkse leven kunt gaat toepassen.

Natuurcoaching voor groepen

Ben je op zoek naar een originele invulling van een groepsuitje met bijvoorbeeld collega’s, vrienden of vriendinnen dan is dit een hele leuke optie. Je leert zowel jezelf als ook de ander eens op een hele andere manier kennen en het levert vaak hele interessante en mooie gesprekken op. Deze groepssessies kunnen zowel in een dagdeel als in een gehele dag ingevuld worden.